Ultimul Trib Sezonul 1 Episodul 36 din 15 Martie 2019

Astazi continuam competitie filmata in Madagascar. Ultimul Trib Sezonul 1 Episodul 36 din 15 Martie 2019 incepe de la ora 20:00 pe antena 1. Trei Triburi lupta Vineri pentru suprematie. Probele nu vor fi deloc usoare iar cine castiga are parte de avantaje incredibile. Cei 21 de concurenti care se vor lupta pentru marele premiu in valoare de 100.000 de euro vor avea parte de provocari extraordinare.

Cele 3 Triburi:

Tribul sportivilor este format din. Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chirita, Ioana Sulea, Mircea Zamfir si Roxana Chiperi. Cei sapte sportivi isi vor masura puterile cu tribul format din vedete si cu cel format din oameni de rand. Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Padureanu, Oana Dedeu, Ema Serban si cuplul format din Gabriela Popa si Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din. Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionut Iftimoaie, Paula Chirila si Sorin Brotnei.

Cele trei triburi se vor lupta pentru „Teritoriu”, iar in timp ce tribul castigator va fi cazat intr-un resort de lux si va fi rasfatat zilnic. Cel de pe locul doi va ajunge intr-un sat alaturi de localnici, unde membrii tribului vor fi nevoiti sa traiasca in acelasi mod in care o fac si acestia. Acesta nu este insa nici pe departe cea mai grea situatie in care se poate gasi un trib. Cei care vor fi pe locul trei vor trai intreaga saptamana intr-un loc izolat, cu resurse minime. In plus, la finalul unei saptamani de incercari grele, membrii triburilor vor fi nevoiti sa se lupte si pentru a ramane pe insula. Ultimul Trib continua astazi 15 Martie 2019 de la ora 20:00 cu a 36 a editie. Concurentii lupta pentru marele premiu in valoare de 100.000 de euro.

Ultimul Trib Sezonul 1 Episodul 36 din 15 Martie 2019 online