Serialul Vlad din 13 Mai 2019 Episodul 12 online

Urmareste penultimul episod din serialul Vlad difuzat in fiecare luni seara pe protv. In aceasta seara vedem serialul Vlad din 13 Mai 2019 Episodul 12 incepand cu ora 20:30 pe Protv. Serialul Vlad este o productie Romaneasca realizat la standarde cinematografice, filmarile au avut loc in Bucuresti, Constanta dar si in Grecia.

Serialul Vlad 13 Mai 2019

6 luni de filmari, 140 de actori principali si secundari, 100 de locatii din tara si din strainatate. Peste 20.000 de kilometri strabatuti de echipa si de actori, aproximativ 2700 de ore de filmari si peste 10.000 de tinute schimbate. Serialul a fost filmat cu 2 camere Alexa Amira, acestea fiind folosite in special in realizarea marilor productii cinematografice. Serialul spune povestea lui Adrian, care in urma inscenarii unui jaf ajunge la inchisoare, evadeaza si isi schimba identitatea devenind VLAD, un barbat sigur pe el, bogat si dornic de razbunare.

Sase luni au durat filmarile pentru VLAD si cred ca as putea vorbi inca sase luni de acum inainte despre acest proiect. Este vorba despre povestea contelui de Monte Cristo, una dintre cele mai indragite din literatura universala. O poveste despre dragoste, tradare si razbunare. Este vorba despre o poveste plina de aspiratii, intr-o lume a contrastelor, care imbina misterul cu intriga si cu suspansul, intr-un serial in care schimbarile de situatie depasesc toate asteptarile. Toti ne putem regasi in Vlad, in toate trairile lui. Daca doriti sa urmariti o poveste puternica, profunda, VLAD este serialul vostru. Dar fiti pregatiti, va fi plin de surprize!”, a declarat Jesus Del Cerro, regizorul serialului VLAD. Iar in aceasta seara va recomandam sa nu pierdeti aceasta super productie. Serialul Vlad Episodul 12 din 13 Mai 2019 incepe in aceasta seara de la ora 20:30 doar pe Protv.

Vlad Episodul 12

SERVER 1

SERVER 2