Romanii au talent 10 Mai 2019 Sezonul 9 Episodul 14

Va asteptam sa urmariti o noua editie a emisiunii Romanii au talent Sezonul 9 Episodul 14 din 10 Mai 2019 incepand cu ora 20:30 pe Protv. In aceasta seara vom avea parte de un spectacol senzational!! Curajul, ambitia si flexibilitatea nu au limite in editia 14 din Romanii au talent din 2019! Concurenti din toate colturile tarii dar si din toata lumea vor fi pe scena sezonului 9 cu gandul la marele premiu dar si titlul de cel mai talentat roman din noul sezon. Noul sezon il readuce pe juratul Mihai Petre in juriu. Stim ca este un jurat exigent si ca este in cautarea perfectiunii.

Romanii au talent 10 Mai 2019

In aceasta seara, odata cu premiera noului sezon Romanii au talent sezonul 9 Episodul 14, vom avea parte de un spectacol cum doar acesti concurenti ne vor putea oferi. Acestia vor incerca sa impresioneze juriul, dar si pe cei de acasa pentru a putea castiga marele premiu ! Tot in aceasta seara vom putea afla ce concurent a reusit sa-i scoata pe jurati la dans, iar un invitat surpriza ii va uimi pe cei patru jurati. Astazi vom urmari unul dintre cele mai emotionante si profunde momente aduse pana acum la Romanii au talent, un exemplu de vointa si daruire, o prezenta surprinzatoare.

Romanii au talent Sezonul 9 Episodul 14

Milioane de telespectatori vor umari ca în fiecare an Românii au talent la TV, dar si online. Cine va reusi sa obtine din partea juratilor butonul de Golden Buzz, ramane sa aflam cu fiecare editie. Nu pierdeti sa urmariti premiera emisiunii Romanii au talent sezonul 9 episodul 14 din 10 Mai 2019 de la ora 20:30 doar pe protv.