Las Fierbinti Sezonul 15 Episodul 46 din 14 Mai 2019

Tara o arde pe comedie cu un episod nou din serialul Las Fierbinti Sezonul 15 Episodul 46 din 14 Mai 2019. Serialul se difuzeaza in fiecare Marti, Miercuri si Joi, de la ora 20:30 pe protv. Bobita, Giani, Firicel, Aspirina, Celentano, Ardiles, Dalida, Gianina, Robi, Vasile. Alaturi de toate celelalte personaje indragite de atatea milioane de romani. Actorii sunt gata sa va introduca in aventurile lor in fiecare Marti, Miercuri si Joi de la ora 20:30 doar pe Protv !

Fierbintenii se intorc cu noi peripetii incredibil de amuzante in noul sezon. Sezonul cu numarul 15 revine din aceasta seara pe Protv. Iar personajele noului sezon sunt aceleasi. Firicel, Ardiles, Aspirina, Gianina, Dalida, Vasile, Robi, Branzoi si Nicu Rata. Noul sezon vine cu episoade dementiale iar actorii vor face tot posibilul sa ne aduca rasete si bucurie cu fiecare episod.

Las Fierbinti 14 Mai 2019

„Va asteptam sa fiti alaturi de noi si in acest sezon nou, care vine cu o surpriza pentru cei care ne urmaresc. Vom fi prezenti si in fiecare miercuri, nu doar marti si joi, asa cum deja v-am obisnuit”. spune Anca Dumitra, interpreta Gianinei.

La sapte ani de la debut, „Las Fierbinti“ este in continuare cel mai vizionat serial din Romania. Sezonul 14, pe care Pro TV l-a difuzat in toamna, a fost lider de audienta pe toate segmentele de public. In plus, „Las Fierbinti“ a fost cel mai urmarit serial al anului 2018 si a ocupat primele trei pozitii in top atat cu sezoanele noi, cat si cu reluarile. In medie, aproximativ 2 milioane de romani s-au uitat la fiecare episod din sezonul 14.

Las Fierbinti, cel mai urmarit serial din Romania revine cu sezonul 15. Va invitam urmariti alaturi de noi cele intamplate in cadrul serialului. Las Fierbinti Sezonul 15 Episodul 46. Las Fierbinti din 14 Mai 2019 doar pe Protv .