iUmor 16 Martie 2019 Sezonul 6 Episodul 4 online

Vezi continuarea noului sezon IUMOR 16 Martie 2019, Sezonul 6 Episodul 4 de la ora 20:00 pe Antena 1. Cei trei jurati revin in aceasta seara cu un nou sezon incendiar, unde vom fi martori unor momente iesite din comun. Vor fi si schimbari dar si noutati care vor aduce un plus de energie. Delia, Mihai Bendeac si Cheloo au avut insa si ei parte de o surpriza de proportii – un roast la care cei trei jurati iUmor nu s-au asteptat. Andreea Marin, Gabriel Cotabita, Carmen Tanase, chef Florin Dumitrescu, Roxana Vancea, mama Deliei si mama lui Mihai Bendeac sunt doar cativa dintre invitatii speciali care vor urca pe scena iUmor in cadrul unei editii speciale si nu vor avea nicio retinere in a face glume pe seama celor trei jurati.

Iumor 16 Martie 2019

Va asteptam sa urmariti episdul 4 din noul sezon iUmor, unde cei trei jurati, Bendeac, Delia si Cheloo, vor dori sa randa cu lacrimi, iar concurentii vor trebui sa traga tare sa se intample asta. Aceasta va fi o editie plina de momente neasteptate , unde concurentii se vor intrece in glume pentru marele premiu de 20.000 de euro.

In fiecare saptamana, Delia, Mihai Bendeac si Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenti neasteptati, din intreaga lume, dar vor fi nevoiti sa se reintalneasca si cu unii pe care sperau, probabil, sa nu ii mai vada vreodata. Iar pentru situatiile controversate in care unul dintre cei trei era suparat ca un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obtine suficiente voturi, se intrevede o solutie – juratii vor putea folosi o ”carte verde”, care le va da ocazia sa devina antrenori pentru un concurent si sa il ajute sa revina cu un numar mai bun!

Iumor Sezonul 6 Episodul 4

Concurentii care primesc minimum doua ”Thumbs up” vor putea fi apoi votati de catre telespectatori cu ajutorul aplicatiei gratuite iUmor, creata special de Antena 1, votul incepand in timpul editiei respective si terminandu-se a doua zi la ora 16:00. Castigatorul fiecarei editii va fi anuntat luni, in cadrul emisiunii Observator 16.00, si se va califica direct in finala!

Nu ratati un show incendiar unde vom avea parte de cei mai amuzanti concurenti, doar in show-ul iUmor din 16 Martie 2019 Sezonul 6 Episodul 4.