Insula Iubirii 13 Mai 2019 Sezonul 5 Episodul 4

Cel mai asteptat reality show continua cu editia a 4 a in aceasta seara. Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 4 din 13 Mai 2019 incepe de la ora 20:00 pe antena 1. In aceasta seara incepe sezonul 5 din Temptation Island – Insula Iubirii. 4 Cupluri vor incerca sa rezista pe insula alaturi de 12 ispite. Va fi testul lor de iubire, iar daca vor reusi sa treaca si sa ramana un cuplu, ramane sa aflam pe parcursul acestui sezon.

Insula Iubirii 13 Mai 2019

Pe insula sunt patru cupluri care au relatii de lunga durata insa nu au facut inca marele pas. Isi vor putea testa relatia si vor afla astfel daca cel sau cea alaturi de care au petrecut atatia ani este cu adevarat jumatatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar daca drumul lor in viata este acelasi sau daca se vad nevoiti sa mearga pe cai separate.

Cele 4 cupluri din Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 3 sunt formate din. Teodora (34 de ani) si Eusebiu (37 de ani) Denisa (21 de ani) si Adrian (24 de ani), Geanina (20 de ani) si Costas (28 de ani), dar si cuplul surpriza al acestui sezon, Diana si Aurel. Dupa cum stiti cele 4 cupluri nu vor locui impreuna ci separat, alaturi de 12 ispite, ispitele noului sezon sunt. Nicoleta Dragne, Maria Ilioiu, Carmen Cinpoca, Dana Badea, Irina Stroia, Eugenia Rotari, Andy, Raul, Alex, Mircea, Cristian si George, Adrian Savin, Ionut Gojman, cea mai noua ispita, Adrian Demetrian

„Toate sezoanele de pana acum ne-au surprins diferit si va asigur ca nici acesta nu va face exceptie. Oamenii au personalitati diferite, reactioneaza diferit la situatiile cu care se confrunta. In asta consta farmecul acestui reality show. are inca multe surprize rezervate, iar fanii emisiunii vor fi, din nou, impresionati!”, a declarat Radu Valcan, gazda emisiunii.
Nu pierdeti sa urmariti Temptation Island – Insula iubirii Episodul 4 din 13 Mai 2019. Cel mai asteptat sezon din 2019 va fi dufuzat in fiecare inceput de samptamana de la ora 20:00 doar pe Antena 1. Sursa text si imagine: a1.ro

Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 4

SERVER 1

SERVER 2