Gala Puterea Dragostei 16 Martie 2019

Vezi aici Gala saptamanala a emisiunii matrimoniale Puterea Dragostei 16 Martie 2019 ora 15:30 pe Kanald. In fiecare gala ne intalnim cu, concurentii emisiunii si avem ocazia sa vedem ce se mai intampla in casa celor ce vor sa-si gaseasca jumatatea prin puterea dragostei. Insa astazi este o zi decisiva pentru ei, unul din concurenti risca sa paraseasca casa Puterea Dragostei in urma nominalizarilor.

Puterea dragostei, noul show matrimonial, un adevarat experiment social, difuzat de Kanal D, cu difuzare sase zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 11:00 si de la 17:00, si in fiecare sambata, incepand cu ora 15:30. In fiecare Gala a emisiunii, transmisa sambata de sambata, de la ora 15:30, telespectatorii vor afla cine paraseste emisiunea in functie de voturile primite de concurenti in saptamana respectiva.

Gala Puterea Dragostei 16 Martie 2019

Filmarile pentru show-ul matrimonial „Puterea dragostei” vor avea loc in Turcia, la Istanbul, concurentii aflati in cautarea sufletului pereche aflandu-se sub atenta supraveghere a Andreei Mantea. Concurentii, 7 fete si 7 baieti, vor locui separat, dar isi vor putea petrece opt ore pe zi impreuna in Casa Dragostei, in afara acesteia ei neavand voie sa se intalneasca.

Cum decurg lucrurile in casele concurentilor, ramane sa aflam in emsiunea de astazi. Aflati cine a parasit Puterea Dragostei din 16 Martie 2019 de la ora 15:30 doar pe KanalD alaturi de Andreea Mantea.