Gala Puterea Dragostei 11 Mai 2019 Complet

Vezi o noua editie din cadrul emisiunii matrimoniale Gala Puterea Dragostei 11 Mai 2019 de la ora 11:00 si ora 17:00 pe Kanald alaturi de Andreea Mantea. In fiecare zi ne intalnim cu, concurentii emisiunii. Unde avem ocazia sa vedem ce se mai intampla in casa celor ce vor sa-si gaseasca jumatatea prin puterea dragostei.

Puterea dragostei, noul show matrimonial, un adevarat experiment social, difuzat de Kanal D. Cu difuzare sase zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 11:00 si de la 17:00, si in fiecare sambata, incepand cu ora 15:30. In fiecare Gala a emisiunii, transmisa sambata de sambata, de la ora 15:30. Telespectatorii vor afla cine paraseste emisiunea in functie de voturile primite de concurenti in saptamana respectiva.

Gala Puterea Dragostei 11 Mai 2019

Filmarile pentru show-ul matrimonial „Puterea dragostei” vor avea loc in Turcia, la Istanbul. Concurentii aflati in cautarea sufletului pereche aflandu-se sub atenta supraveghere a Andreei Mantea. Concurentii, 7 femei si 7 barbati, vor locui separat, dar isi vor putea petrece opt ore pe zi impreuna in Casa Dragostei. In afara acesteia ei neavand voie sa se intalneasca.

Nu uitati sa va votati preferatii. Votati-va concurentul favorit! Fiecare perioada de votare se deschide sambata la ora 19:00 dupa difuzarea Galei si se inchide in urmatoarea zi de vineri, la ora 13:00.

Cum decurg lucrurile in casele concurentilor, ramane sa aflam in emsiunea de astazi. Puterea Dragostei din 11 Mai 2019 doar pe KanalD alaturi de Andreea Mantea.