Ferma Episodul 16 din 5 Martie 2019 online

Vezi emisiunea Ferma Episodul 16 din 5 Martie 2019 de la ora 21:30 pe Protv. Noul sezon Ferma aduce 18 concurenti gata sa dea totul pentru marele premiu de 50.000 de euro. Mihaela Radulescu revine pe micile ecrane alaturi de Cristian Bozgan, ambii in rolul de prezentatori ai emisiunii Ferma. Brigitte Nastase, Geanina Ilies, Otilia, Carmen Negoita, Claudia Pavel, Diana Belbita, Ioana Filimon, Otniela Sandu, Ame Calin, Catalin Morosanu, Emil Rengle, Florin Pastrama, Jorge, Kamara, Marius Craciun, Remus Boroiu, Silviu Tolu si Vali Barbulescu au intrat in Ferma cu motivatii diferite, insa toti isi propun sa castige titlul de fermier al anului dar si marele premiu.

Ferma, un nou inceput 5 Martie 2019

La noua Ferma, surprizele, intorsaturile de situatie si momentele neasteptate vor face ca viata in Ferma sa fie o experienta de neuitat. In munti ninge necontenit si timpul pare ca s-a oprit, dar cei 18 concurenti nu pot decat sa se concentreze pentru a gasi solutii pentru a trai si lucra impreuna. In acelasi timp, ei trebuie sa gaseasca strategiile perfecte pentru a putea ajunge in finala. Prieteniile care dureaza o fractiune de secunda sau aliantele care sa-i tina in joc fac parte din rutina zilnica. Totul este un nou inceput si o aventura pentru cei 18 concurenti din Ferma.

Ferma Vedetelor Sezonul 4 Episodul 16

Urmariti in fiecare Marti, Miercuri si Joi un nou sezon Ferma din 5 Martie 2019 incepand cu ora 21:30 doar pe Protv. Vor fi dueluri, eliminari, momente de tristete, de fericire dar si adrenalina. Nu pierdeti nici un episod din Ferma, deoarece dupa cum spune prezentatorul emisiunii, “Peisajul e de poveste, suntem in munti si avem foarte multa zapada. Aceste elemente vor fi, in acelasi timp, problematice pentru concurenti. E iarna, e frig, se resimte gerul si dupa numai 10 minute petrecute afara. Conditiile de aici fac foarte grea relationarea dintre concurenti. Le-am promis ca voi face tot posibilul ca experienta Ferma sa fie de neuitat. Si ma voi tine de cuvant!”