Chefi la cutite Sezonul 7 Episodul 3 14 Mai 2019 online

Incepe cel mai asteptat show culinar al primavarii, Chefi la cutite Sezonul 7 Episodul 3 din 14 Mai 2019 incepand cu ora 20:00 la Antena1. Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu se vor afla din nou fata in fata cu cei mai talentati si pasionati bucatari din Romania, dar si straini. Scopul este pentru implinirea visului, unde sute de concurenti doresc sa faca parte din echipa celor trei chefi. Insa acest sezon este unul mai special, deoarece este sezonul familiilor. Vom vedea emotii la superlativa dar si cele mai bune preparate gustate de cei trei chefi.

Chefi la cutite 14 Mai 2019

Astazi continuam cu un nou episod iar dupa cum stiti avem parte si de reguli noi. Sunt trei cutite de aur, fiecare chef detine cate unul si il poate oferi unui concurent ce merge direct in echipa unuia dintre chefi. Concurentii vor dori sa-i impresioneze pe cei trei chefi, fiecare concurent isi doreste sa faca echipa cu unul dintre cei trei chefi. Insa un lucru este sigur, nu toti vor reusi. Concurenti din Indonezia, China, Canada si Republica Dominicana vor incerca sa fure cele 3 cutite si sa ajunga in una din cele trei echipe.

Cele mai spectaculoase aparitii sunt cele din etapa jurizarilor pe nevazute, iar noi vom putea urmari totul in emisiunea Chefi la cutite de Luni, 14 Mai 2019.

Chefi la cutite Sezonul 7 Episodul 3

Noul sezon Chefi la cutite 2019 schimba structura echipelor. Vedete, fosti concurenti talentati, juniori pasionati de gatit sau oameni in varsta cu experienta in bucatarie. Toti isi vor incerca norocul in etapa auditiilor. Formate din cate patru membri, familiile care vor participa ca grup la Chefi la cutite sunt dornice sa demonstreze ca au ingredientele necesare pentru a obtine cutitul din partea chefilor Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu. Nu ratati editia 3 de Marti, Chef la cutite Sezonul 7 Episodul 3 14 Mai 2019.