Bravo ai stil 16 Martie 2019 Sezonul 5 Episodul 44 online

Va invitam sa urmariti noul sezon Bravo ai stil Sezonul 5 Episodul 44 de Sambata, 16 Martie 2019 de la ora 20:00 pe KanalD. Bravo ai still aduce noi concurente pe podiumiul defilarilor cu stil, 10 concurente vor lupta pentru marele premiu in valoare de 100.000 de lei si titlul de castigatoare al stilului in 2019! In noul sezon avem parte de premiere peste premiere, iar juriul Bravo ai stil ramane cel de anul trecut. Raluca Badulescu, Catalin Botezatu si Maurice Munteanu, acesta este cel mai asteptat sezon Bravo ai stil si poate fi urmarit doar pe KanalD!

Si pentru ca orice tinuta poate fi schimbata radical si deveni remarcabila printr-un detaliu bine plasat, concurentele vor putea sa apeleze la Retouch Studio, o noutate a acestui sezon, locul in care gasesti tot ceea ce ai nevoie, cu o singura conditie: sa stii ce cauti.

Bravo ai stil 16 Martie 2019

Cristina Mihaela, una dintre cele mai valoroase foste concurente Bravo, ai stil!, va fi acolo si le va ghida pe concurente atunci cand vor avea nevoie de putina magie pentru alcatuirea tinutei.. Cel mai asteptat sezon continua chiar in aceasta dupa-amiaza si poate fi urmarit pe KanalD.
Telespectatorii vor avea un cuvant important de spus in evolutia in concurs a concurentelor, pentru ca acestia isi vor putea sustine favorita prin intermediul votului exprimat prin SMS. In timpul galelor se vor face eliminarile, in urma voturilor. Mai multe informatii referitoare la mecanismul de votare va vom furniza in perioada imediat urmatoare.

Urmarim cu totii Editia 44 a emisiunii Bravo ai stil Sezonul 5 Episodul 44 de Sambata, 16 Martie 2019 de la ora 20:00 doar pe KanalD. Raluca Badulescu, Catalin Botezatu si Maurice Munteanu vor juriza cele 10 concurente de top ce au ocazia sa puna mana pe titlul de cea mai stilata femeie din Romania dar si de fabuloasa suma de 100.000 lei. Nu ratati Episodul 44 de astazi, 16 Martie 2019 difuzata la 20:00 pe Kanald. Sursa: kanald.ro