Asia Express 16 Aprilie 2019 Sezonul 2 Episodul 30

De la ora 20:00 ne asteapta o noua editie a emisiunii Asia Express Sezonul 2 Episodul 30 din 16 Aprilie 2019 incepand cu ora 20:00. Drumul elefantului este din ce in ce mai greu. Cele mai curajoase vedetele au pornit intr-o noua aventura. De data aceasta, show-ul va avea trei zile de difuzare, duminica, luni si marti si va veni cu noi schimbari si in structura competitiei. Noua perechi de vedete se vor aventura prin Sri Lanka si India intr-o calatorie unic. Trebuie sa se descurce cu un dolar pe zi, sa isi gaseasca singuri mancare, cazare si transport. Lupta se da pentru premiul de 30.000 de Euro si pentru mandria de a avea in “portofoliu” o asemenea performanta la nivel personal.

Asia Express Sezonul 2 Episodul 30

Noua echipe de vedete s-au inscris in cel mai dur concurs de televiziune, vor avea de parcurs mii de km în zone dificile din Sri Lanka si India. Trebuie sa se descurce cu doar un euro pe zi. Din cele noua echipe fac parte: Bianca Dragusanu si sora ei, Oana, Ruby si iubitul ei, Adrian, Jojo si Paul Ipate, CRBL si Oase, prietenul lui cel mai bun. Iuliana Luciu si Margherita de la Clejani. Serban Copot si Cosmin Selesi. Ana Morodan si Adrian Telespan. Cocuta si Bogdan Boanta.
Anca Sigartau si fiul ei, Sofian Abaab.

Concurentii au folosit diverse mijloace de transport, pentru ca fiecare km in plus conteaza. Diseara, cele cinci perechi ramase in competitie vor lupta pentru imunitate, ce va trimite echipa castigatoare a acestei etape cu un pas mai aproape de Mumbai, punctul final al aventurii. Concurentii ramasi in competitie sunt. Ana Morodan, Robert, CRBL, Cocuta, Serban Copot, Oase, Telespan, Ruby, Bogdan Boanta si George Vintila. Cine credeti ca va fi castigatorul Asia Express 2019 ?
Va asteptam sa urmariti emisiunea Asia Express Sezonul 2 Episodul 30 din 16 Aprilie 2019 de la ora 20:00 pentru a afla cum s-au descurcat concurentii. Dar si cine este mai aproape de finalul competitiei Asia Express 2019.

Asia Express 16 Aprilie 2019