Asia Express 12 Martie 2019 Sezonul 2 Episodul 15

In aceasta seara urmarim o noua editie a emisiunii Asia Express Sezonul 2 Episodul 15 din 12 Martie 2019 incepand cu ora 20:00, care a pus cele mai curajoase vedetele sa porneasca intr-o noua aventura. De data aceasta, show-ul va avea trei zile de difuzare, duminica, luni si marti si va veni cu noi schimbari si in structura competitiei. Noua perechi de vedete se vor aventura prin Sri Lanka si India intr-o calatorie unica, in care trebuie sa se descurce cu un dolar pe zi, sa isi gaseasca singuri mancare, cazare si transport. Lupta se da pentru premiul de 30.000 de Euro si pentru mandria de a avea in “portofoliu” o asemenea performanta la nivel personal.

Asia Express Sezonul 2 Episodul 15

Noua echipe de vedete s-au inscris in cel mai dur concurs de televiziune, vor avea de parcurs mii de km în zone dificile din Sri Lanka si India, avand doar un euro pe zi, din cele noua echipe fac parte: Bianca Dragusanu si sora ei, Oana, Ruby si iubitul ei, Adrian, Jojo si Paul Ipate, CRBL si Oase, prietenul lui cel mai bun, Iuliana Luciu si Margherita de la Clejani, Serban Copot si Cosmin Selesi, Ana Morodan si Adrian Telespan, Cocuta si Bogdan Boanta,
Anca Sigartau si fiul ei, Sofian Abaab.

Concurentii au folosit diverse mijloace de transport, pentru ca fiecare km in plus conteaza. Va asteptam sa urmariti emisiunea Asia Express Sezonul 2 Episodul 15 din 12 Martie 2019 de la ora 20:00 pentru a afla cum s-au descurcat cele noua echipe.

Asia Express 12 Martie 2019