Acces Direct 12 Martie 2019 cu Simona Gherghe

Astazi urmarim a 2 a editie a saptamanii a emisiunii Acces Direct 12 Martie 2019 difuzata in aceasta dupa-amiaza de Marti. Se anunta o emisiune cu povesti de viata incredibile dar care totusi se intampla. Nu pierdeti asadar emisiunea Acces Direct difuzata in aceasta dupa-amiaza de Marti, 12 Martie 2019 de la ora 17:00 doar pe Antena1. 
Simona Gherghe ne promite si in aceasta dupa-amiaza povesti de viata extraordinare.

În acest sezon, Simona Gherghe va avea alãturi, la “Acces direct”, un coleg de prezentare si anume pe Alex Velea care va sta pe tot parcursul emisiunii langa Simona. Va invitam sa urmariti o noua editie din cadrul emisiunii Acces Direct difuzata in aceasta dupa-amiaza de Marti, 12 Martie 2019.

Dupa ce Simona Gherghe a preluat rolul de moderator al showului difuzat de Antena 1 de la ora 17.00. Acces Direct a reusit sa aduca zilnic in atentia publicului subiecte inedite si de actualitate. Cu o cariera excelenta, dupa aproape noua ani in care a adus cele mai relevante stiri in casele romanilor. Simona Gherghe a pasit sigur in lumea divertismentului iar cifrele de audienta confirma acest lucru. Sursa A1.ro

„Sunt nerabdatoare sa incep noul sezon, pentru ca va fi o provocare mare si pentru mine, de data asta. Imi doream de multa vreme un partener de prezentare si, iata ca acum, in cel de-al noualea an la carma emisiunii, se va intampla acest lucru. E un personaj foarte iubit de public si abia astept sa facem echipa. Sunt convinsa ca ne vom intelege excelent!”, spune Simona Gherghe.

Deasemenea va invitam sa comentati alaturi de noi cele intamplate in cadrul emisiunii. Acces Direct de astazi 12 Martie 2019 !